Mistä Stanin hunajaa saa

Uudenmaan ruoka ja Ekompi.net verkkokauppa

Olemme yksi Uudenmaan ruoka yhteistyöringin perustajajäsenistä ja kehittäjistä. Uudenmaan ruoka on paikallisten ja satokauden tuoreimpien elintarvikkeiden jakelukeskus eli foodhub. Uusmaalaisten tuottajien kanssa kehitetty uraauurtava malli lyhentää ruuan reittiä pellolta pöytään. Se on uusi tapa hakea reilua lähiruokaa suoraan tuottajilta.
Uudenmaan ruoka verkkokaupasta saa ostaa paitsi hunajaa myös tuottamaamme kosmetiikkalaatuista mehiläisvahaa sekä mehiläisten keräämä propolista (kittivahaa).
Tuotteitamme voi tilata Kampin, Tapanilan, Herttoniemen, Espoon ja Vantaan noutopisteille tai jopa kotiin.

Siirry Ekompi.net verkkokauppaan tästä


Suoraan maatiloilta

Yhteistyökumppaneiden maataloustiloilla tuotettua Stanin Hanin hunajaa voit maistella ja hakea:

– usemman kerran vuodessa Espoon Råbäck Gård tilan järjestämässä tilaisuudessa keväällä (avoimet ovet) ja omenoiden poimintaaikaan syksyllä. Lisää tietoa tästä.

– Lisäksi kaupunkihunajaamme on saatavilla Espoon Lillklobb Permaculture tilalta kasvukauden aikana. Ostaja voi samalla tutustua tähän upeaan paikkaan ja ostaa tai tilata paikallisesti viljeltyjä vihanneksia permakulttuurin mukaisesta maataloudesta. Lisää mehiläishoidostamme Lillklobb kartanon alueelta voit lukea tästä.

– Myös Mörby Gårdin tilakaupasta Raaseporin Pohjassa saa luomutilalla tuotettua Stanin hunajaa ympäri vuoden. Syksystä 2020 lähtien, kaikki Mörbyn hunaja on luomulaatua, sillä osa meidän tuotannosta siirrettiin luomutarhaukseen. Suomen ainoa sinimailanenhunajaa. Kiitos viljelijälle Annalle! Tack så mycket.

Mainituissa paikoissa on mahdollisuus tavata ja puhua hunajasta ja mehiläishoidosta.

Talomuseo Glims, Espoo

Aloitin tarhaukseni Glimsin alueella yhteistyössä museoväen kanssa keväällä 2020. Minulle mehiläisten pitäminen täällä tarkoittaa paljon enemmän kuin paikallisen laatuhunajan tuottaminen. Se on osa vastuullisuustoiminnastani kunnassa, missä asun.
Glimsissä tuotetuja hunajia voi ostaa museon puodista tai maistella museon kahvilassa.


Kivijalkakaupat

Paikallisesti tuotettuja hunajaamme myyvät seuraavat kaupat:

Espoo:

Helsinki:

  • MUJI, Kamppi – MUJI on japanilainen kauppa, joka haluaa tukea myös paikallisia tuottajia. Helsingin MUJI-myymälän erikoisuudet ovat laadukas ja kohtuuhintainen ravintola- ja ruokamaailma, josta saa tutustua ym. Stanin Hanin lajihunajien valikoimaan. Aukioajat löytyy täältä.
  • LOKAL – Annankatu 9, sekä Kansallissalli (Aleksanterikatu 44)

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi Kansallissalin ihmeelliseen maailmaan.

Upea kansallisromanttinen Väinämöisenlinna kaikkine yksityiskohtineen yhdessä ainutlaatuisen Lokalin kuratoiman sisällön kanssa kannattaa kokea paikan päällä.

  • TeeMaa – lajihunajat, jotka sopivat erityisesti erikoisteelajien kanssa. Parhaat ja testatut hunaja+tee yhdistelmät. Kysy lisää TeeMaan henkilökunnasta!

Parainen ja Nauvo:

Ravintolat

Asiakkaitamme ovat mm. seuraavat ravintolat, jotka osaavat yhdistää lajihunajamme erilaiset maut ja tuoksut sekä paikallisuuden. Kannattaa käydä syömässä tai tilata jopa kotiin!

  • SPIS, Helsinki – ravintola käyttää tuotamaamme härkäpapuhunajaa.
  • Gillet, Helsinki
  • Chapter, Helsinki – ravintola, joka panostaa kestävyyteen. Lisää yhteistyöstämme tästä.
  • Restaurant Nolla, Helsinki
Suoraan Stanin Hanilta

Toimitamme myös tapauskohtaisesti hunajaa ja mehiläisvahaa yksityishenkilöille, ravintoloitsijoille sekä yrityksille pääkaupunkiseudulla ilman kuljetuskustannuksia. Ottakaa yhteyttä, mikäli verkkokauppa tai kivijalkakauppan sijainti eivät sovi.

Hunajaa omasta kotipihastasi tai yrityksen kiinteistöstä

Oletko joskus haaveillut omasta hunajasta, mutta omaan mehiläishoitoon ei riitä voimia, intohimoa, osaamista tai varoja? Tarvitsetko pölyttäjiä omien hedelmäpuiden pölytyksen turvaamiseksi? Haluatko hunajaa yrityksesi henkilökunnalle? Se ei ole ongelma.

Pääkaupunkiseudulla pystymme sijoittamaan mehiläispesiä teidän omalle pihallenne ja hoidamme niitä vaikka teidän seurannassa. Voitte lunastaa pihaltanne kerätyn hunajan omaan käyttöön tai lahjaksi naapureille, sukulaisille tai ystäville. Hunaja on kuin viini. Maku sekä koostumus riippuu vuodesta sekä alueesta.
Mikäli olette kiinnostuneita, ottakaa yhteyttä ja me selvitämme, onko paikka mehiläisille sopiva.