Mistä Stanin hunajaa saa

Uudenmaan ruoka – ekompi.net verkkokauppa

Olemme yksi Uudenmaan ruoka yhteistyöringin perustajajäsenistä ja kehittäjistä. Uudenmaan ruoka on paikallisten ja satokauden tuoreimpien elintarvikkeiden jakelukeskus eli foodhub. Uusmaalaisten tuottajien kanssa kehitetty uraauurtava malli lyhentää ruuan reittiä pellolta pöytään. Se on uusi tapa hakea reilua lähiruokaa suoraan tuottajilta.
Verkkokaupasta saa ostaa myös tuottamaamme kosmetiikkalaatuista mehiläisvahaa.

Siirry Ekompi.net verkkokauppaan tästä

Suoraan maatiloilta

Yhteistyökumppaneiden maataloustiloilla tuotettua Stanin Hanin hunajaa voit maistella ja hakea:

– usemman kerran vuodessa Espoon Råbäck Gård tilan järjestämässä tilaisuudessa keväällä (avoimet ovet) ja omenoiden poimintaaikaan syksyllä. Lisää tietoa tästä.

– Lisäksi kaupunkihunajaamme on saatavilla Espoon Lillklobb Permaculture tilalta kasvukauden aikana. Ostaja voi samalla tutustua tähän upeaan paikkaan ja ostaa tai tilata paikallisesti viljeltyjä vihanneksia permakulttuurin mukaisesta maataloudesta. Lisää mehiläishoidostamme Lillklobb kartanon alueelta voit lukea tästä.

– Myös Mörby Gårdin tilakaupasta Raaseporin Pohjassa saa luomutilalla tuotettua Stanin hunajaa ympäri vuoden.

Mainituissa paikkoissa on mahdollisuus tavata ja puhua hunajasta ja mehiläishoidosta.

Kivijalkakaupat

Paikallisesti tuotettuja hunajaamme myyvät seuraavat kaupat:

Ravintolat

Asiakkaitamme ovat mm. seuraavat ravintolat, jotka osaavat yhdistää lajihunajamme erilaiset maut ja tuoksut sekä paikallisuuden. Kannattaa käydä syömässä tai tilaamassa kotiin!

  • SPIS, Helsinki – ravintola käyttää tuotamaamme härkäpapuhunajaa ”Puhtaasti pohjoismaista” maistelumenyyssä.
  • Restaurant Nolla, Helsinki – ravintola käyttää erilaisia lajihunajiamme.
Suoraan Stanin Hanilta

Toimitamme myös tapauskohtaisesti hunajaa ja mehiläisvahaa yksityishenkilöille, ravintoloitsijoille sekä yrityksille pääkaupunkiseudulla ilman kuljetuskustannuksia. Ottakaa yhteyttä, mikäli verkkokauppa tai kivijalkakauppan sijainti eivät sovi.

Hunajaa omasta kotipihastasi

Oletko joskus haaveillut omasta hunajasta, mutta omaan mehiläishoitoon ei riitä voimia, intohimoa, osaamista tai varoja? Tarvitsetko pölyttäjiä omien hedelmäpuiden pölytyksen turvaamiseksi? Se ei ole ongelma.

Pääkaupunkiseudulla pystymme sijoittamaan mehiläispesiä teidän omalle pihalle ja hoidamme niitä vaikka teidän seurannassa. Voitte lunastaa pihaltanne kerätyn hunajan omaan käyttöön tai lahjaksi naapureille, sukulaisille tai ystäville. Hunaja on kuin viini. Maku sekä koostumus riippuu vuodesta sekä alueesta.
Mikäli olette kiinnostuneita, ottakaa yhteyttä ja me selvitämme, onko paikka mehiläisille sopiva.